Najlepší hráči pokru – Samantha Abernathy

Samantha Abernathy sa narodila 11. mája 1991 v Atlante.
V Chicagu, do ktorého sa presťahovala pracovala ako grafická dizajnérka, fotografka a ilustrátorka. V roku 2014 sa presťahovala do slávneho Las Vegas, kde začala svoju pokrovú kariéru.

Samantha vyzerá ako jedna z Royal Flush Girls a turnajové skóre v pokri má ako svetový šampión. Rok 2014 zakončila na úplnom vrchole s viacerými umiestneniami s garanciou finančnej výhry, s hrami na finálových stoloch a na prvých miestach ako ktorákoľvek iná žena na svete!

Svoj prvý zárobok dosiahla v januári 2014, keď sa umiestnila na 129. mieste s výhrou 1 600$ v turnaji v Bicycle Casino. Vo februári 2015 však dokázala svoje zárobky z doterajšej kariéry zdvojnásobiť.

Samantha okrem iného na seba upozornila ako chránenkyňa Flaminia Malagutiho, talianskeho biznismena, a pokrového hráča.

Táto šarmantná pokrová hráčka nás prekvapila tento rok, keď sa zúčastnila 2016 Aussie Millions Main Eventu! Samantha Abernathy sa stala obeťou slowrollu miestneho hráča Mikel Habb. Podarilo sa jej hitnúť 2-outer na river, ktorý znamenal jeho elimináciu.

Aj vďaka tejto ruke zaznamenala najväčší úspech svojej pokrovej kariéry, keď sa umiestnila na vynikajúcom 3.mieste a získala 625 000$AU.