Systémy a stratégie ruliet: 3 ku 1

Tento systém je naozaj jednoduchý, takže je vhodný aj pre začínajúcich hráčov. V porovnaní s ostatnými výhernými systémami nevyžaduje žiadne precízne prevedenie, nie je tu potrebná veľká disciplína a v prípade, že neodídete z hry včas, nič hrozné sa nestane.

Ide o užitočný systém, ktorý je určený najmä  k rekreačnému hraniu. Nič Vás netlačí, nikam sa nemusíte ponáhľať, jednoducho sa iba bavíte a hráte.

Hrací systéme 3 ku 1 spočíva v nasledovnom. Hráč si najskôr vyberie svoje obľúbené číslo, alebo číslo, ktoré v nedávnej dobe padlo (podľa teórie pravdepodobnosti si tak môžete zvýšiť svoje šance na výhru) a vloží naň 1 žetón. Výška ďalšej stávky sa bude vždy odvíjať od toho, aká je celková bilancia hráča.

Ak je stav jeho konta vyšší ako v predchádzajúcej hre, vsadí o jeden žetón menej. Pokiaľ je stav jeho konta nižší ako v predchádzajúcej hre, svoju stávku zvýši o 3 žetóny.

Ak by bol stav na jeho konte najvyšší, aký kedy dosiahol, resetuje všetky svoje stávky späť na 1 žetón. V prípade, že je konto totožné s kontom z minulej hry, svoju stávku ponecháte rovnakú.

Pravdepodobnosť, že padne číslo, ktoré ste si vybrali je 1:37. Síce to nie je veľa, ale systém je stvorený tak, aby si s nepriaznivými variáciami alebo s prípadnými prehrami poradil. Samozrejme, môže to chvíľu trvať, ale výsledok sa takmer vždy dostaví.

Systém 3 ku 1 je preto vhodné využívať len v prípade, že máte dostatok času. Môžete ho kombinovať s inými stratégiami a výhernými systémami alebo ho hrať s viacerými číslami naraz.