Systémy a stratégie ruliet: ATM

V predchádzajúcich článkoch sme Vás oboznamovali s ruletovými systémami určenými pre začiatočníkov. Je čas aby sme napredovali, a preto sa dnes zameriame na ruletový systém ATM určený pre pokročilých hráčov.

Ak by sme chceli preložiť skratku ATM do slovenčiny, vystihovalo by ju najlepšie slovo bankomat. Táto stratégia je natoľko účinná, že hráči občas nadobudnú pocit akoby stáli pri bankomate. Systém sa vyznačuje vyššou účinnosťou, za ktorou stojí vyvážené rozloženie stávok.

Princíp ATM systému je jednoduchý. Vsádzajú sa 3 žetóny na pole s nízkymi číslami (1-18) a 2 žetóny na tretí tucet (25-36). Ak prehráte, vsadíte 9 žetónov na nízke čísla a 6 žetónov na tretí tucet. Teda trojnásobok predchádzajúcej stávky.

Pokiaľ by ste znovu prehrali budete v tejto progresii pokračovať (nízke číslo/tretí tucet: 33/22, 74/36). Zaujímavosťou tohto systému je, že ak vyhráte, stávky sa Vám neresetujú. Naďalej pokračujete v stávkovaní. Cyklus sa môže uzavrieť, keď je dosiahnutý dostatočný profit.

Stávkovanie týmto systémom pokryje celkom 30 čísiel, avšak k takejto progresii sa dopracovať je skôr výnimočné. Väčšina hráčov hru opúšťa so značným bonusom už pri dosiahnutí druhého stávkového stupňa.