Systémy a stratégie ruliet: Oscar’s Grind

Je čas pozrieť sa na ďalší ruletový systém. V dnešnom článku sa zameriame na ruletový systém Oscar’s Grind.

Ruletový systém Oscar’s Grind patrí medzi prvé systémy, ktoré boli odskúšané na počítačoch. Zmyslom testu bolo simulovanie rovných 280 000 ťahov. Výsledkom bolo potvrdenie o účinnosti tohto systému.

Tento systém je veľmi účinným, pokiaľ máte pevné nervy a značné finančné rezervy! Jeho aplikovanie je jednoduché a nie sú nutné žiadne iné podporné prostriedky (pr. papier, pero a pod.).

Od ostatných ruletových systémov sa odlišuje princípom vsádzania. Keď hráte ruletu pomocou systému Oscar’s Grind výška vašej stávky sa nezvyšuje po prehraných spinoch, ale len po úspešných otočeniach.

Na začiatku hry sa vyberá jedno z polí: červené, čierne alebo párne či nepárne. Vybraného poľa sa musíte držať až do ukončenia série. Začína sa stávkou 1 žetónu. Pokiaľ vyhráte séria je ukončená a vy začínate odznovu. Ak prehráte, musíte zostať pri rovnakej stávke do tej chvíle, kým nepríde víťazný spin.

Pri víťaznom spine stávku navyšujete o 1 žetón a pokračujete, kým sa nedostanete do plusovej bilancie. Následne sa stávka resetuje a vy začínate novú sériu. Pri novej sérii si môžete zvoliť i nové pole.

Pokiaľ ste na konci fázy a končí sa vám negatívna séria nie je nutné riskovať. V momente ako začnete vyhrávať a dostávať sa tak do plusových hodnôt mali by ste včas resetovať stávku.

Niekedy je to rozumné i pri zisku 1 žetónu. Ak je vaša bilancia na nule treba byť opatrný. Stávka je v takom prípade vždy na 1 žetón.