Systémy a stratégie ruliet: Systém 63

Tento ruletový systém pochádza spoza veľkej mláky, Ameriky. Samotný názov získal najmä kvôli faktu, že pri hraní americkej rulety máte pri každom spine presne 63% šancu na výhru.

Pri hraní francúzskej rulety by sa však tento systém mal volať Systém 64, pretože ako už vieme, francúzska ruleta má o jednu nulu menej. Tým pádom šanca na výhru je takmer 64%.

Pokiaľ chcete používať tento systém, mali by ste mať na jednu sekvenciu vyčlenených 80 žetónov. Celý jeden cyklus je zostavený z piatich takýchto sekvencií a je teda potrebné mať 400 žetónov.

Ak Váš kapitál nie je dostatočne veľký, môžete ho zväčšiť pomocou inej stratégie, ktorú nájdete aj na našom blogu. V prípade, že by Váš kapitál nebol dostatočný, zbytočne by ste riskovali.

Vsádzať môžete na dva z troch tuctov alebo na dva z troch stĺpcov (Vami zvolených polí sa musíte držať až do ukončenia danej hry). Pri výhre sa okamžite dostaví kladný výsledok – budete 1 žetón v pluse. Pri prehre sa pri stávkovaní začne používať progresia 1-1, 3-3, 9-9, 27-27.