Systémy a stratégie ruliet: Tercius

Ruleta patrí k jednej z najobľúbenejších hier a o tom svedčí aj množstvo ruletových systémov. V dnešnom článku sa zameriame na systém Tercius.

Jedná sa o systém, ktorý je dlhodobejší a aj z toho dôvodu je potrebné, aby ste mali pri sebe dostatok kapitálu, trpezlivosti a času. Systém Tercius patrí medzi náročnejšie systémy, či už hráte online ruletu alebo živú ruletu. Až po uplynutí mnohých spinov sa môžete dostať k zaujímavým ziskom.

Vsádza sa vždy na jednotlivú farbu a na párne či nepárne číslo. Hra sa začína stávkou 1 žetóna. Ak prehráte, stávku si ponechávate v rovnakej výške. Pokiaľ vyhráte, musíte staviť stávku vyššiu o 1 žetón. Od tohto okamihu je však nutné si dávať pozor!

Práve teraz nastáva grow tohto systému. Hrá sa tzv. stupňoch. Čo to znamená? Ak nevyhráte ani po šiestich už odohraných spinoch, musíte vašu stávku zvýšiť na 3 žetóny.

Pokiaľ by vám nevyšla ani nasledujúca rada šiestich spinov, musíte stávku zvýšiť opätovne ale len o 1 žetón. Takýmto spôsobom pokračujete do momentu výhry!