Najlepší hráči pokru – Jennifer Harman

Jedna z najlepších hráčok pokru zastupujúca nežné pohlavie. Účastníčka mnohých charitatívnych turnajov a zároveň držiteľka dvoch zlatých náramkov.

Pravidelná účastníčka vysokých cash-game hier, účastníčka televíznych show a spoluautorka knihy Super System II. Ako inak by mala vyzerať kráľovná svetového pokru?

Niekoľko rokov sa Jennifer pohybovala na hrách s nízkymi blindmi, okolo 50 $ / 100 $. Dokonca bola prinútená vziať si pôžičku od svojho priateľa a jej hra bola značne nestabilná. Istú chvíľu sa pohybovala takmer na hranici bankrotu.

Veľký hrací obrat prišiel v roku 2000, kedy Jennifer nastúpila na WSOP turnaj v pokrovej variante No-Limit 2-7 Draw. Celý turnaj vyhrala a odniesla si svoj prvý zlatý náramok a finančnú prémiu v hodnote 146 000 $.

Svoj druhý náramok získala v roku 2002, kedy vyhrala turnaj v Limit Hold´em a o jej finančnú stabilitu sa postarala odmena vo výške 212 000 $. Jennifer zažila úspechy i na okruhu WPT, kde jej najlepším výsledkom bolo 4. miesto a finančná odmena 300 000 $.

Najväčší finančný úspech si však Jennifer pripísala v turnaji, kde pokrové hviezdy súťažia proti americkému milionárovi Andy Bealovi. V jednom z týchto heads-upov si Jen odniesla neuveriteľných 9 000 000 $.

V súčasnej dobe je vydatá za pokrového hráča Marca Tranielliho a majú spolu dvojčatá. Bola to práve ona, ktorá priviedla svojho manžela k hraniu pokru.

Blízkym priateľom Jennifer je tiež pokrový profesionál Daniel Negreanu. Jennifer Harman je členkou profi teamu Full Tilt Poker a pravidelne ju môžeme vidieť v televíznej show Poker After Dark alebo High Staker Poker.