Systémy a stratégie ruliet: Anti-martingale

Anti-martingale je systém odvodený od ruletného systému Martingale. Je to systém stávkovania, ktorý sa hrá presne opačným spôsobom.

Princíp systému

Podstata tohto systému síce rovnako spočíva v zdvojnásobovaní stávok ale hlavný rozdiel je, že sa zdvojnásobuje stávka po každej vyhranej hre a nie po prehranej. Jedná sa o stávku na sériu, kde danú výšku výhry ovplyvňuje predom určená dĺžka série.

Taktiež sa stávkuje na rovnaké stávky (červené a čierne, párne či nepárne, malé a veľké). Vsadiť môžete aj niekoľkokrát po sebe na červenú farbu alebo na hocakú inú  ľubovoľnú postupnosť rovnakých stávok. Veľa hráčov si myslí, že výber farby prípadne striedanie farieb nie je rovnocenné, nie je tomu tak. Ide o mýtus.

Použitie systému

Vsaďte jednu jednotku z vašej plánovanej postupnosti na prvú rovnakú stávku. Pokiaľ vyhráte, stávka vrátane výhry ostáva na stole, resp. ju môžete presunúť na ďalšiu stávku v poradí vašej postupnosti. Tým sa zvýši vaša pôvodná stávka o získanú výhru. Takýmto spôsobom pokračujete ďalej, až kým nedokončíte celú sériu.

Systém Anti-martingale má výhodu v tom, že pokiaľ prehráte sériu, stratíte len jednu počiatočnú jednotku.