Systémy a stratégie ruliet: Ruletový systém 2 hore, 2 dole

Opäť sme si pre Vás pripravili zaujímavý článok o rulete. Tentokrát si povieme niečo bližšie o stratégii zvanej 2 hore, 2 dole, ktorý je založený na progresii.

Je vhodný najmä pre začiatočníkov, ktorí disponujú malým až stredným kapitálom a pred hrou s inými výhernými systémami a stratégiami by ho chceli ešte navýšiť. Systém je veľmi jednoduchý a ľahko sa učí.

Na úplnom začiatku hry si zvolíte jedno z polí – červené/čierne, párne/nepárne alebo vysoké/nízke. Tohto poľa sa budete držať počas celej doby hrania. Hru začnete stávkou 1 žetónu a pokračujete až do chvíle, kedy nastanú dve prehry za sebou.

Nasledovne sa stávka navýši o 1 žetón a hra pokračuje. Teraz budete vsádzať 2 žetóny až do chvíle, kým opäť neprídu dve prehry za sebou. Stávka sa znovu navýši o 1 žetón a Vy tak vsádzate 3 žetóny.

Takto vzniká progresia 1, 2, 3, 4, 5 atď. Avšak, ak naopak nastanú dve výhry za sebou, hodnota stávky sa znižuje o 1 žetón.

Pokiaľ sa dostanete k vsádzaniu až 5 žetónov, môžete vo zvyšovaní stávky pokračovať alebo ju resetovať späť na 1 žetón. Všetko záleží len od Vás.