Systémy a stratégie ruliet: Systém 3/2

Ruletový systém 3/2 je veľmi populárny. Nesporne sa pod to podpísal aj fakt, že je dostatočne šetrný k peňaženke hráča. Je vyvážený, vďaka čomu je možné si užívať isté výhry a vyvarovať sa všetkým stresovým situáciám.

Šanca na výhru je dokonca vyššia ako pri bežnom stávkovaní na farby!

Tento systém vychádza z nerovnomerného rozloženia čísiel rulety v jednotlivých stĺpcoch. Prvý stĺpec obsahuje 6 červených polí a 6 čiernych polí. Druhý stĺpec obsahuje iba 4 červené polia a 8 čiernych. V treťom stĺpci sa nachádza 8 červených a 4 čierne polia.

Ak vsadíte na červenú farbu pokryjete rovných 18 čísiel. Pokiaľ tomu pridáte stávku na druhý stĺpec, ktorý obsahuje 8 červených polí budete mať pokrytých 26 čísiel. Aby ste prehrali, muselo by padnúť zvyšných 11 čísiel. Čo dáva šancu na výhru 2:1!

Pokiaľ vsadíte na farbu, výhra sa vypláca v pomere 1:1. Na červenú farbu preto vsadíte 3 žetóny. Pri stĺpcoch výplata výhier prebieha pomerom 2:1, na stredný stĺpec preto vložíte 2 žetóny.

V prípade, že v tomto rozložení padne červené číslo, ktoré prináleží prvému alebo tretiemu stĺpcu, vyhráte 3 žetóny na červenej farbe a prehráte 2 žetóny na vsadenom stĺpci. Ostanete teda 1 žetón v pluse.

Pokiaľ padne niektoré z 8 čiernych čísiel prostredného stĺpca, vyhráte 4 žetóny na vsadenom stĺpci a prehráte 3 žetóny na červenej farbe. Stále však ostávate 1 žetón v pluse.

Najvýhodnejšia situácia nastane vtedy, keď padne niektoré z čísiel v červom poli stredného stĺpca. V tomto momente vyhrávate obe stávky a ste tak 7 žetónov v pluse!